Povestea noastra

Super Tabere s-a nascut din pasiunea pentru schi si din dorinta de a-i invata pe copii de toate varstele tainele acestui sport, si a-l transforma in pasiune pe viitor.  Taberele noastre sunt dedicate atat scolarilor cat si prescolarilor  si cuprind programe si activitati adaptate varstei participantilor.

Acum 9 ani, am inceput sa punem bazele scolii de schi si sa organizam taberele de schi pentru copii. De atunci si pana acum am descoperit o lume care ne-a impulsionat sa mergem mai departe, sa cream si sa perfectionam tehnici si metode de a-i face pe copii sa invete si sa se dezvolte prin schi.

Misiunea noastra este de a organiza tabere educativ – sportive de inalta calitate si profesionalism intr-o atmosfera calda si destinsa, de a perfectiona cunostintele sportive ale copiilor si de a minimiza interventia noastra in ideea ca acestia sa devina independenti pentru a pune in practica experienta acumulata alaturi de echipa noastra.

Echipa noastra este formata din oameni care iubesc muntele, sportul si copiii, oameni cu experienta ce au in spate importante premii castigate la concursurile de schi nationale si totodata si poate cel mai important peste 10 ani de experienta in organizarea taberelor pentru copii.