Tabere si activitati

Indiferent de anotimp, suntem pregatiti cu cele mai distractive activitati pentru cei mici. Iarna descoperim placerea de a schia pe partie iar vara experimentam fascinanta lume montana.

Schi

Schiul este unul din cele mai frumoase sporturi de iarna. Alunecarea, controlul virajelor, ocolirea cu maiestrie a obstacolelor sunt o sursa uriasa de adrenalina si placere. Pentru a participa la cursuri nu este obligatoriu sa fi pus schiurile în picioare. Fiecare cursant va fi instruit si va primi atentia şi instructiunile de care are nevoie personal. Toate exercitiile vor fi prezentate astfel incat participantii sa invete progresiv si nu se va trece mai departe la alt element pana ce nu isi insusesc cat mai bine cunostintele.

Snowboard

Sportul este inspirat dupa skateboarding, surfing, si ski, anumite manevre si trick-uri fiind imprumutate de la un sport la altul.

Tiroliana

In acceptiunea ei originala tiroliana presupune traversarea unui obstacol natural, cu ajutorul corzilor sau cablurilor, folosind tehnici din alpinismul clasic.

Drumetie

Drumetii usoare adaptate varstei participantilor, in mijlocul naturii.

Mountain-Bike

Vom forma grupe in functie de varsta participantilor si de nivelul lor de indemanare , traseele urmand a fi parcurse in functie de nivelul fiecarei grupe.

Rafting

Este o activitate de recreere provocatoare. Aceasta activitate presupune utilizarea unei plute gonflabile pentru a calatori de-a lungul unui rau sau a altor ape. Raftingul este practicat mai ales în zonele în care apa raului este atat de rapida incat devine alba.

Kaiac-Canoe

Kaiac-Canoe este un grup de sporturi nautice care se practică cu ambarcațiuni ușoare ce folosesc diferite tipuri de vâsle nefixate. Kaiac-Canoe utilizează numai ambarcații din categoria în care vâslașul stă în barcă și nu pe barcă.

Tir cu arcul

Ateliere si concurs. Materialele sunt special alese pentru juniori pentru a evita orice risc.

Orientare cu busola

Harta si busola sunt instrumentele principale în orientarea turistica, deci cunoasterea elementelor busolei este indispensabila.

Jocuri de echipa

Urmaresc cresterea increderii in propria persoana si castigarea independentei, responsabilizarea si stimularea inventivitatii prin intermediul jocului.
Adventure Park

Parcul de aventura este o activitate sportiva si recreativa in aer liber cu trasee special create pentru copiii de toate varstele .

Cursuri de supravietuire

Prin acest curs practic participantii isi vor insusi notiunile necesare situaţiilor de supravietuire în mijlocul naturii, unde resursele sunt limitate.
Vor invata sa se descurce fara confortul civilizatiei. Fiecare va face parte dintr-o echipa, iar succesul ei va depinde de fiecare participant.
Vor invata sa se orienteze cu si fara busola, sa isi construiasca un adapost, sa se fereasca de animale, sa aprinda focul fara chibrituri ori bricheta, sa gaseeasca şi sa isi prepare hrana, sa acorde primul ajutor si sa ia decizii în situatii extreme.

Cursuri de snorkeling

Snorkeling-ul este sportul de scufundare/inot de suprafata cu ajutorul unei masti de scufundare si al unul tub numit snorkel, aceasta este mai mult o activitate recreationala.